Royal Agency TravelRoyal Agency Travel
Forgot password?

Italia

VEZI OFERTE ITALIA – CLICK AICI 

Despre Italia

Italia impresioneaza prin multitudinea de atractii turistice, prin cultura, istoria si gustul Italienilor pentru o viata buna. Turismul in Italia este asociat deseori iubitorilor de istorie si cultura, Italia avand un patrimoniu de peste 3000 de obiective turistice datand din vremea romanilor, insa aici fiecare turist are cate ceva de descoperit. Ofertele turistice sunt orientate catre multe gusturi, Italia avand de oferit pe langa Pizza si Paste, nenumarate opere de arta, ruine si vestigii antice, riviere si plaje fierbinti, peste 400 de partii excelente pentru schiat, orase cu piete romantice, vinuri alese si locuri de distractie, astfel ca orice turist care ii calca pragul, indiferent cu ce scop a venit, va avea parte de alte multe satisfactii. Turismul Italian este foarte bine dezvoltat, cazarile in hoteluri, vile si pensiuni din orice regiune Italiana, ca si nenumaratele oferte speciale de tip early booking sau last minute, la preturi relativ ieftine, apetitul pentru shopping, ofertele de city break in orase precum Roma, Venetia sau Florenta au sporit numarul de rezervari on line facand Italia destinatia preferata pentru o vacanta de vis.

Italia este una din puţinele ţări europene unde se regăsesc aproape toate formele posibile de turism: ţara se mândreşte cu numeroase monumente aflate în patrimoniul cultural al umanităţii, are mii de kilometri de litoral, munţi impresionanţi, unde se pot practica în voie sporturile de iarnă, staţiuni balneoclimaterice, şi, în general vorbind, cam tot ce-i trebuie pentru a atrage în fiecare an zeci de milioane de turişti străini.
Dată fiind extraordinara densitate a monumentelor istorice şi a colecţiilor faimoase de artă din Peninsula Italică, reflectată şi prin existenţa a 41 de situri incluse pe lista UNESCO, nu este de mirare că turismul cultural se bate de la egal la egal cu sejururile estivale în privinţa numărului de turişti străini. Acest fapt, coroborat cu existenţa unor faimoase staţiuni montane atât în Dolomiţi, cât şi în Alpi, face ca Italia să fie o destinaţie frecventată de vizitatorii străini pe tot parcursul anului, şi ca veniturile generate din turism să nu se subţieze foarte mult nici măcar toamna sau primăvara.